Hem > Socialt > Är detta en sovande sajt?

Är detta en sovande sajt?

Niklas Norén Niklas Norén

Surfade på den här sidan som av en händelse och registrerade mig.Den verkar dock väldig avsomnad, även om det verkar strömma till nya medlemmar.

Bor i Beijing och är på väg att flytta till Guangzhou.

Några andra förslag på sajter/forum för svenskar utomlands och specifikt Kina?

June 5, 2014 at 9:44 am

Annika Karlsson Annika Karlsson

Jag håller med dig, det verkar som att många medlemmar aldrig mer loggade in igen efter att dom blev medlemmar.. synd, jag söker svenskar i Tyskland och hoppas på några svar, men det ser inte så hoppfullt ut, har tyvärr inget tips som kan hjälpa dej men lycka till!

June 21, 2014 at 5:55 pm

Patrick Brodin Patrick Brodin

Hej! Problemet, om man nu kan skalla det problem är att vår facebook grupp har tagit över aktiviterna. Vi jobbar för att aktivera medlemmarna på sajten så att artiklar som är viktiga eller som medlemmar vill att man ska kunna söka på även läggs upp på sajten. Har ni facebook kan kan ni söka på utlandssvenskar.com där. Den gruppen är mycket aktiv. Vi jobbar på sajten för att hitta ett sätt så att sajten och facebookgruppen kan leva I symbios.

July 28, 2014 at 2:51 pm

Patrick Brodin Patrick Brodin

Glömde att säga att aktiviteten på sajten alltid rasar under svenska industrisemestern, detta är också en bidragande orsak.

July 29, 2014 at 3:43 pm

Josefina Josefina

Jag är vaken jag hehe :-)

June 22, 2016 at 7:11 am

Jens Johansson Jens Johansson

Vad heter gruppen på facebook?

June 25, 2016 at 11:59 am

Patrick Brodin Patrick Brodin

Utlandssvenskar.com :-)

July 22, 2016 at 1:30 am

Bert Bert

Om sajten skall vara för ”utlandssvenskar” är Facebook inget bra val. Nästan halva världen har nu spärrat Facebook mer eller mindre då den klassas som en amerikansk spionsajt som sysslar med att kartlägga andra folk i syfte att sända ut den mest effektiva propagandan för åsiktsstyrning. Sverige upplever ju just nu det när det gäller NATO frågan. Det är rätt skrämmande att se hur många svenskar faller för tricken, precis som en gång tyskarna gjorde.

August 8, 2016 at 12:48 am

Bert Bert

Niklas, jag kom till Kina först på 70- talet och är fast bosatt här sedan över tio år. Jag känner inte till någon ”Svensk” sajt. Det finns lokala sajter i storstäderna, men inte speciellt för svenskar. En del av oss brukade träffas via SVIV, men sedan började SVIV illegalt (enligt Kias lagar) spåra och registrera deltagarna, och sedan fungerar inte sajten längre och är övergiven. Facebook, Twitter, Google har blivit hopplösa att använda, använder man proxies som spärrar spårning och övervakningen kräver dom istället att få ens mobil, så dom kan spåra en över hela världen. Även utlandssvenskar.com kör numera med illegal tracking så sajten kan vara svår att få att fungera. Nej tack. Vore kul att kunna få igång en Svensk-sajt, men den måste ligga utanför USA hegemonin.

August 8, 2016 at 1:00 am

Lars Holmgren Lars Holmgren

Det kanske kan vara värt att veta att Facebookgruppen utlandssvenskar.com är en av de många extrema grupper där endast godkända åsikter är tillåtna.
Eventuell kritik mot Svenska inrikespolitik bestraffas och leder oftast till utfrysning och blockering.

March 25, 2017 at 10:34 am