• 19 år på internet 1999 - 2018 med 13058 aktiva medlemmar i 166 länder
  • svensk tid 12:37 tis 19 jun 2018

Tjänster

Här hittar du alla våra tjänster samlade på ett enda ställe så att du snabbt och lätt kan få en överblick av vårt tjänsteutbud. De tjänster som vi presenterar här är tjänster som Utlandssvenskar.com har testat och som vi anser håller hög kvalitet.

ANNONS:

Känner du till någon tjänst som du tycker skulle passa in här ber vi dig kontakta oss.


Mr Postman
Nu kan du skicka dina egna digitala bilder som riktiga vykort direkt från vilken dator som helst. Vykortet ser ut som vilket vykort som helst, förutom att det är ditt eget motiv på framsidan av kortet. Vykortet kommer fram till adressatens brevlåda inom 2 dagar. Du kan även ställa in ett speciellt datum du vill att kortet ska skickas så att du t ex inte missar någons födelsedag. Att skicka ett vykort kostar bara 20 kr och fungerar endast till mottagare i Sverige. 
www.mrpostman.se
 

Sendus
Sendus erbjuder privatpersoner och företag attraktiva priser på bohagsflyttar runt om i världen. Genom att skapa ett uppdrag på Sendus kan man snabbt komma i kontakt med hundratals transportörer som kommer att buda i ett omvänt auktionsformat på att få utföra just er bohagsflytt. Hela tjänsten är gratis att använda och som kund binder man sig inte till något innan en transport är bokad."
www.sendus.se
 
Euroflorist
EuroFlorist erbjuder över 400 blomster- och presentprodukter. Varje blomstergåva utformas professionellt och levereras av en blomsterhandlare. Under hela året presenteras säsongsprodukter som tar upp färger, trender och helger under säsongen. Sök i deras blomstergalleri över blomstergåvor efter gåvotillfälle, produktkategori och prisnivå.
www.euroflorist.se
 

Trivago

Trivago är en av världens största sidor för hotellsök och hotellinformation och varje månad litar 20 miljoner användare på Trivago för att planera sin resa. När man kommer till ett nytt land kan det vara svårt att veta vart man ska vända sig för att hitta ett boende som passar just dig. Ibland kan det löna sig att jämföra boende på nätet och ett tips är att besöka Trivago som jämför priser på boende åt er. 
www.trivago.se
 

ANNONS:

Sök medlemmar

Sök medlemmar

ANNONS:

Händer i världen just nu


Lägg till en händelse »

ANNONS:

Sök på sajten

ANNONS:

Sök jobb över hela världen

ANNONS: