• 19 år på internet 1999 - 2018 med 13058 aktiva medlemmar i 166 länder
  • svensk tid 12:38 tis 19 jun 2018

På väg tillbaka till Sverige? - I Västerås finns 1000 lediga jobb!

Publicerat 11 februari 2009 15:59 av Patrick
I slutet av november arrangerade Västeråsföretaget Bombardier Transportation en jobbmässa, ett ”öppet hus” i både Stockholm och Göteborg.

I Göteborg vände man sig direkt till dels ingenjörer, tekniker, och konsulter som jobbat i fordonsindustrin, dels även till ekonomer och administratörer.

Nu följer Västerås stad, arbetsförmedlingen, Länsstyrelsen och en hel radda av företaget upp med kampanj för att förmå folk, inte minst från fordonsindustrin, att slå sig ner i den västmanländska staden.

”Stadens största arbetsmarknadssatsning i modern tid”, skriver landshövdingen

ANNONS:

Mats Svegfors och 17 andra näringslivstoppar och offentliga makthavare i ett gemensamt upprop.

Det akuta målet är att tillfredsställa det lokala näringslivets behov av 300 personer – framförallt ”personer med spetskompetens inom tekniska områden. Men även maskinoperatörer, säljare och administratörer”.

På sikt behöver företagen nyanställa 1000 personer.

”Volvopersonal eller anställda hos underleverantörer i fordonsindustrin i Göteborg, Trollhättan, Olofström eller i Köping kan med fördel jobba med motsvarande uppgifter i Västerås, hos tågtillverkaren Bombardier. Detsamma gäller personal verksamma inom automation, kraft och teknikkonsulter”, står det uppropet.

En speciell jobbpool har nu inrättats i Västerås, liksom en ”medflyttartjänst” som vänder sig till partnern den som får jobb så även den personen får anställning. Den som har svårt att bestämma sig kan till och med få provbo i Mälarstaden.

Här hittar ni mer information om att jobba i Västerås:
http://www.jobbaivasteras.nu/
http://www.vasteras.se/omvasteras/jobbaivasterasstad/Sidor/jobbaivasteras.aspx

ANNONS:

Sök medlemmar

Sök medlemmar

ANNONS:

Händer i världen just nu


Lägg till en händelse »

ANNONS:

Sök på sajten

ANNONS:

Sök jobb över hela världen

ANNONS: