• 18 år på internet 1999 - 2017 med 12823 aktiva medlemmar i 166 länder
  • svensk tid 12:56 tis 22 aug 2017

Ledig tjänst på generalkonsulatet i New York

 Sveriges generalkonsulat i New York utlyser en heltidstjänst som konsulär och administrativ handläggare med tillträde den 1 augusti eller enligt överenskommelse.  Mer info här: http://owl.li/QSkD30cAIHd 

Flytta till Belize eller något annat skoj

Hejnågon som bor i Belize? Kombodja?(Några varma och billiga länder)Eller några andra tips på lätta o roliga länder att bosatta sig i?Jag bor i dag i Bangkok, funderar på att åka vidare...Jag är bara 43 år så pensionärs visa kan jag inte åka på...(Lever inte på några bidrag från Moder Svea utan på egna pengar) 

Jobba i Turkiet

 Hej! Jag har köpt en lägenhet i Alanya och skulle vilja hitta ett jobb där jag kan jobba hemifrån, så att jag kan pendla mellan Sverige och Turkiet. Jag är bosatt i Sverige, men kommer att åka till Turkiet så mycket jag kan - men jag har ett heltidsjobb i Sverige som jag vill trappa ner på. Dock behöver jag finansiera mitt nya liv, och skulle verkligen vilja ha ett jobb där jag kan använda datorn som instrument, t.ex. korrekturläsare eller något liknande. Tips?

Köpa hus i Costa Rica

 Hej!Min mamma och jag planerar att köpa ett hus och flytta till Costa Rica. Nu skulle vilja gärna höra om några av er har någon erfarenhet av att köpa bostad där. Går det att ha en engelsktalande person med sig som ser över att alla pappren ser rätt ut? Kanske en internationell fastighetsbyrå? Jag pratar spanska men känner mig inte säker nog att hantera den här typen av dokument. Är det vanligt att utlänningar blir bedragna eller får betala mer?Vi hoppas även kunna få med oss några vänner så att vi tillsammans kan köpa ett mindre hotell/ b b. Vi har hört att om man investerar en viss summa pengar i Costa Rica så får man uppehållstillstånd. Någon som har någon erfarenhet av det och/ eller vet om det räknas att köpa en fastighet.All info uppskattas stort!

Tips på pålitlig och prisvärd flyttfirma Sverige/Lettland

Söker efter en pålitlig och prisvärd flyttfirma för en flytt från Sverige till Riga, Lettland. Tacksam för tips.

Sök medlemmar

Sök medlemmar

Händer i världen just nu


Lägg till en händelse »

Sök på sajten

Sök jobb över hela världen