• 19 år på internet 1999 - 2018 med 13040 aktiva medlemmar i 166 länder
  • svensk tid 22:09 ons 25 apr 2018

Jobb i Cebu, Filippinerna - Februari 2018

 Vi söker nu Svensktalande medarbetare till vårat kontor i tropiska Cebu City, Filippinerna.Två typer av jobb positioner är tillgängliga:1. Ringa till företag och bekräfta företagsinformation (inte sälj)2. Sälj Arbetsvisum erbjudes. Skicka ditt CV till hr@clickablebrand.com tillsammans med svar på vart du befinner dig, hur snart du är tillgänglig för att jobba och ditt telefon nummer. Är din ansökan intressant så ringer vi upp dig och diskuterar detaljer.

ANNONS:

lägenhet

Önskar hyra en mindre lägenhet till mig ,arbetar som sjuksköterska, fast pensionär och mitt studerande barnbarn på 20 år. Vi vill utforska Italien och dess språk för att kanske komma tillbaka för en längre period. Önskar hyra  två veckor i slutet av augusti.eller annat på förslag.Tacksam för olika alternativ.Båda är vi skötsamma, självständiga lättsamma personer.

ANNONS:

Barnfamiljer i San Ramon (Oakland) med omnejd?

 Hej. Vi har nyligen flyttat till San Ramon utanför Oakland, Kalifornien. Har tre barn (16,13,9) och den yngsta damen på nio skulle tycka att det vore roligt om det fanns några barn i samma ålder att leka med. Det är inte lätt att flytta till nytt land och inte riktigt behärska språket så bra . Hör gärna av er. Lovisa :-) 

ANNONS:

Försäkring

 Hej. Jag har försökt googla och leta upp svaret på denna fråga en tid nu men kan inte hitta det någonstans, så jag väder mig till er och hoppas att någon av er har ett svar eller förslag vart man kan vända sig för att ta reda på det.Jag är sedan en tid inte länge skriven i Sverige, jag är alltså svensk medborgare men inte bosatt i Sverige. Jag är heller inte skriven i något annat land eftersom jag för tillfället är på resande fot. Jag skulle nu behöva täckna en försäkring som gäller i hela världen. Det svåra är att alla de jag har hittat kräver att man är skriven/bosatt i något landNågon som vet en försäkring som inte kräver detta?Mycket tacksam för svar!

ANNONS:

Svensk NRW

Ibland känner jag mig lite ensam i Nordrhein-Westfahlen. Att integrera sig i det tyska samhället är mer av en konst än vad jag förväntade mig. Jag startade en blogg för att prata med internet om detta. Läs bloggen och hör gärna av dig och berätta om dina upplevelser! https://dentyskadagboken.wordpress.com/  

Sök medlemmar

Sök medlemmar

ANNONS:

Händer i världen just nu


Lägg till en händelse »

ANNONS:

Sök på sajten

ANNONS:

Sök jobb över hela världen

ANNONS: