Nytt VPN test, så ser du svensk tv utomlands

I vår Facebook grupp diskuterar vi ofta VPN och vilken VPN tjänst som är bäst för oss utlandssvenskar som vill titta på svensk tv. Nu har IDG gjort en test just med tanke på den kommande svenska semesterperioden. Testen är gjord för att svenskar på semester utomlands ska kunna titta på svensk tv på sin utlandssemester, men det funkar ju så klart även bra för oss alla utlandssvenskar också.

Gå till IDGs artikel

Posted in Allmänt

Vänligen tillåt "cookies/kakor"

På Utlandssvenskar.com använder vi sk kakor/cookies för att ditt besök ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Om du inte vill tillåta lagring av cookies i din dator kan du hindra det genom inställningarna i din webbläsare.