Statsbidrag för utlandssvenska elever som vill studera i Sverige och för svenska skolor utomlands

Regering beslutar varje år om att ge och hur mycket stadsbidrag utlandssvenska barn och svenska skolor utomlands ska få. På skolverkets hemsida hittar man mer information i frågan. Informationen är mycket omfattade. På sajten hittar man ren information, frågor och svar och dessutom kontaktuppgifter om man vill kontakta skolverket i frågan.

Mer information om stadsbidrag för utlandssvenska elever som vill studera i Sverige hittar du här.

Mer information om stadsbidrag för svenska skolor i utlandet hittar du här.

 

Posted in StudierTagged

Vänligen tillåt "cookies/kakor"

På Utlandssvenskar.com använder vi sk kakor/cookies för att ditt besök ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Om du inte vill tillåta lagring av cookies i din dator kan du hindra det genom inställningarna i din webbläsare.