Skriv ut egna svenska almanackor gratis

På sajten Blankettbanken.se kan man skriva ut flera varianter av almanackor helt gratis. Det finns enkla almanackor, almanacokor där barnen kan få rita en bild till varje månad, fotoalmanackor, med eller utan namnsdagar etc. Just nu kan man helt gratis ladda ner almanackor både för 2018 och 2019.

Saten har som ni kanske förstår av namnet även andra blankett och dokument mallar som man kan ladda ner.

Klicka här för att besöka Blankettbanken.

Posted in Familj och barn

Vänligen tillåt "cookies/kakor"

På Utlandssvenskar.com använder vi sk kakor/cookies för att ditt besök ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Om du inte vill tillåta lagring av cookies i din dator kan du hindra det genom inställningarna i din webbläsare.