Sjukvård

Efter en flytt från Sverige till Frankrike … Undrar om det finns någon typ av samarbete mellan svensk vårdnadsgivare och fransk dito för det fall att man t.ex. följs upp regelbundet av ett svenskt sjukhus för en allvarlig men utläkt sjukdom …hur initiera den slags kontakt? Hur ordnar man överföring av information , sjukjournaler t.ex. från ett land till ett annat ? Hur ser ekonomin ut? Kostnader täcks av la Sécu , behövs det une assurance complémentaire?

KalleL

Posted in Okategoriserade

Vänligen tillåt "cookies/kakor"

På Utlandssvenskar.com använder vi sk kakor/cookies för att ditt besök ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Om du inte vill tillåta lagring av cookies i din dator kan du hindra det genom inställningarna i din webbläsare.