SVT har lagt ner utlandskanalen SVT World

Vilka andra alternativ till svensk TV har vi utlandssvenskar då?

SVT Worlds verksamheten utanför Finland var för SVT en sk sidoverksamhet och måste bära sina egna kostnader. Konkurrensen har de senaste åren ökat i utlandet vilket lett till att antalet abonnenter på SVT World har minskat, med nedläggning per den 30 april 2017 som resultat. SVT World fortsätter dock att sända till Finland. De som köpt ett abonnemang som sträcker sig längre än till 30/4 2017 kommer att få sina pengar tillbaka. Kreditfaktura med återbetalningsinstruktioner skickas till berörda kunder inom 2 veckor från vår ConNova TVX kundtjänst.

Som sagt, vilka andra aternativ har vi utlandssvenskar när SVT World lägger ner? Nästan allt på SVT Play är ju regionsskyddat. Någon som har några tips? Maila till oss så skriver vi om det här på sajten så vi alla kan lite på hur vi kan få se svensk TV.

Läs mer här

Posted in AllmäntTagged ,

Vänligen tillåt "cookies/kakor"

På Utlandssvenskar.com använder vi sk kakor/cookies för att ditt besök ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Om du inte vill tillåta lagring av cookies i din dator kan du hindra det genom inställningarna i din webbläsare.