Jobb i Cebu, Filippinerna – Februari 2018

Vi söker nu Svensktalande medarbetare till vårat kontor i tropiska Cebu City, Filippinerna.
Två typer av jobb positioner är tillgängliga:
1. Ringa till företag och bekräfta företagsinformation (inte sälj)2. Sälj
Arbetsvisum erbjudes.
Skicka ditt CV till hr@clickablebrand.com tillsammans med svar på vart du befinner dig, hur snart du är tillgänglig för att jobba och ditt telefon nummer. Är din ansökan intressant så ringer vi upp dig och diskuterar detaljer.

Posted in Okategoriserade
ANNONS Promotional Image

Vänligen tillåt "cookies/kakor"

På Utlandssvenskar.com använder vi sk kakor/cookies för att ditt besök ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Om du inte vill tillåta lagring av cookies i din dator kan du hindra det genom inställningarna i din webbläsare.