Försäkring

Hej. Jag har försökt googla och leta upp svaret på denna fråga en tid nu men kan inte hitta det någonstans, så jag väder mig till er och hoppas att någon av er har ett svar eller förslag vart man kan vända sig för att ta reda på det.Jag är sedan en tid inte länge skriven i Sverige, jag är alltså svensk medborgare men inte bosatt i Sverige. Jag är heller inte skriven i något annat land eftersom jag för tillfället är på resande fot. Jag skulle nu behöva täckna en försäkring som gäller i hela världen. Det svåra är att alla de jag har hittat kräver att man är skriven/bosatt i något landNågon som vet en försäkring som inte kräver detta?
Mycket tacksam för svar!

Posted in Okategoriserade
ANNONS Promotional Image

Vänligen tillåt "cookies/kakor"

På Utlandssvenskar.com använder vi sk kakor/cookies för att ditt besök ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Om du inte vill tillåta lagring av cookies i din dator kan du hindra det genom inställningarna i din webbläsare.