HYRS UT EN LAGENHET I ONTARIO CALIFORNIA, BARA FOR EN MANAD FRAN 24 JANUARY TILL 25 FEBRUARY. 40 MINUTER FRAN LOS ANGELES

APARTMENT FOR RENT, HELT MOBLERAD. UTHYRS BARA FOR EN MANAD
RENTO APARTMENT (TOWN HOME) med 2 våningar, helt möblerad, på andra våningen finns en stor sovrum med en matrassiell säng, och med eget badrum (master rum). I första våningen finns möblerad rum, matrum, besök badrum, kök och en terrass, med tvättstuga. Det är uthyrd till en familj med 2 vuxna och en barn eller 2, om de kan bo i en matta. Lägenheten är uthyrd ENDAST FÖR EN MÅNAD. FRÅN DEN 24 JANUARI TILL DEN 25 FEBRUARI. DU HAR ENDAST ATT BRINGA DIN KLÄDER OCH PERSONLIGA SAKAR. Vi välkomnar dig för resans skull, vi kommer att resa en månad och vi vill hyra avdelningen till en ansvarsfull och fristående familj. För mer information ring mig på: 1 9095496933. ELLER DU CAN SKICKA EN EMAIL: MAYCK66@HOTMAIL.COM. Det hyrs vid 1800 dollar och rakningar ingår. 500 DEPONERING.
VÄLJ LÄS DETTA MEDDELANDE INNAN ATT RINGA VÄLKOMMEN. ENDAST HYRS UT FÖR EN MÅNAD, FRÅN JANUARI 24 TILL DEN 25 FEBRUARI 2018. ENDAST. Tacka dig.

Posted in Okategoriserade

Vänligen tillåt "cookies/kakor"

På Utlandssvenskar.com använder vi sk kakor/cookies för att ditt besök ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Om du inte vill tillåta lagring av cookies i din dator kan du hindra det genom inställningarna i din webbläsare.