SÖKES: SVENSKAR I MANCHESTER

Nu söker jag kontakt med några svenskar stadigvarande bosatta i Manchester, som kan stan hyfsat bra och som vill prata i radio :-). Vi ska sätta Manchester på kartan som resmål. Presentera stan (vid sidan av foibollen) i stort och smått för en publik som är 50+.
Medarrangörer är stans turistbyrå, Marketing Manchester och Monarch Airlines.

Mer info om Resemagasinet UTKIK! på www.facebook.com/utkik.
Skicka gärna ett mejl för mer info: travelshow.utkik@gmail.com

Posted in Okategoriserade

Vänligen tillåt "cookies/kakor"

På Utlandssvenskar.com använder vi sk kakor/cookies för att ditt besök ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Om du inte vill tillåta lagring av cookies i din dator kan du hindra det genom inställningarna i din webbläsare.