Semesterlägenheter i Benidorm.

Jag har 2 lägenheter i Benidorm, som hyrs ut för semester.Lgh 1: 110 m2, 3 sovrum (6 bäddar, max 6 pers),2 badrum,stort kök,vardagsrum,2 terrasser. Fin trädgård med pool.Toppenläge. Gångavstånd till allt! 700 m till populära Levante-stranden.
Lgh 2: 70 m2, 1 sovrum (2 bäddar + bäddsoffa i vardagsrummet) max 4 pers, 1 badrum + 1 toa, terrass med havsutsikt. Trädgård med pool. Gångavstånd till allt!350 m till Levante-stranden.Hör av er via mail om detta låter intressant.

Posted in Okategoriserade

Vänligen tillåt "cookies/kakor"

På Utlandssvenskar.com använder vi sk kakor/cookies för att ditt besök ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Om du inte vill tillåta lagring av cookies i din dator kan du hindra det genom inställningarna i din webbläsare.