Vill flytta till Australien!

Hej!
Har drömt i många år om att flytta till Australien. Jag och min flickvän bodde där (i Perth WA) 2014 när vi studerade och det var precis lika fantastiskt som vi trott. Nu när vi bägge närmar oss slutet på våra universitetsstudier (hon nu i höst och jag våren 2018) så tänker vi att det börjar bli på tiden att hitta så mycket fakta som möjligt om möjlig emigration. Planen är att flytta nästa sommar (2018).
Jag kommer då vara utbildad inom stadsplanering/miljöplanering (med kurser även inom GIS och logistik) och hon färdig sjukgymnast. Vi har kikat lite på det och det verkar väldigt krångligt för en svensk att få jobba som sjukgymnast i Australien, någon som vet något där? Dessutom verkar det svårt att få visum överhuvudtaget, några tips på hur man kan göra? Vi är 23 och 22 år gamla och inte begränsade nån särskild stad i Australien 🙂

Alla råd är välkomna!

Posted in Okategoriserade
ANNONS Promotional Image

Vänligen tillåt "cookies/kakor"

På Utlandssvenskar.com använder vi sk kakor/cookies för att ditt besök ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Om du inte vill tillåta lagring av cookies i din dator kan du hindra det genom inställningarna i din webbläsare.