Söker jobb och boende i Schweiz

Hej!
Jag är en härlig, positiv och driven tjej i 27 års-åldern som vill bo och jobbai Schweiz ett tag framöver. Från det jag läst här bland inläggen/kommentarernaär det svårt att få jobb där om inte man är högutbildat eller expert i ettspecifikt ämne.

Uppfattat!

Men… jag måste ställa frågan ändå, om någon har en ledtråd till jobb iZurich, Lugano eller Lausanne. Jag är född i USA till en svensk mamma och enamerikansk pappa och har både engelska och svenska som modersmål. Har sedan2015 haft ett eget företag där jag jobbar med översättning från engelska tillsvenska och vice versa. Har goda erfarenheter inom kundtjänst och service, harjobbat 12 år med det i USA (och alla vet vi hur måna amerikaner är om sinakunder!). Har även erfarenhet inom projektledning, administration, mat ochvin… ja, ett blandat kompott som kanske inte gör det lätt att hitta enposition, men jag älskar att jobba och ger mitt allt i allt jag gör.

Jag är utbildad kostrådgivare samt Barre instruktör också… någon som har kollpå fitness -livet i Schweiz??

Så…många frågor nu. Men ja, har du några ledtrådar eller söker en nystjärna till ditt företag i Schweiz? Hör av dig!

Bästa hälsningar,Alexandra

Posted in Okategoriserade
ANNONS Promotional Image

Vänligen tillåt "cookies/kakor"

På Utlandssvenskar.com använder vi sk kakor/cookies för att ditt besök ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Om du inte vill tillåta lagring av cookies i din dator kan du hindra det genom inställningarna i din webbläsare.