Flytta hem från England, inga pengar…

Jag har bott i England under 13 år och har aldrig haft mycket pengar.
Jag har velat flytta tillbaka till Sverige i ca 3 år, men har inte ens haft tillräckligt for en kort resa tillbaka på snart 2 år. Saker har ändrats under de senaste 3 åren, jag har nu en Engelsk sambo som kommer med om de blir så att man kan flytta tillbaka till Sverige. Vi hyr tillsammans ett litet rum i en 4 rums lägenhet som vi delar med 2 andra personer för att försöka spara.
Går de att få något stöd att flytta tillbaka? Eller är man helt enkelt fast? Jag vill verkligen inte bo kvar eller vara fast i England i flera år till…
Uppskattar all information om hur man kan gå till väga, tack alla!

Posted in Okategoriserade
ANNONS Promotional Image

Vänligen tillåt "cookies/kakor"

På Utlandssvenskar.com använder vi sk kakor/cookies för att ditt besök ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Om du inte vill tillåta lagring av cookies i din dator kan du hindra det genom inställningarna i din webbläsare.