Sugen på bostad i Spanien?

Hejsan allihopa, Hoppas allt är bra med er. Jag heter Robin Jakobsson och är en svenskmäklare i Spanien som samarbetar med över 30 olika mäklarbyråer i Costa blanca(Torrevieja, Orihuela Costa, La Mata, Quesada, Guardamar del segura m.m). Lita på en mäklareoch se objekt från över 30 olika byråer. Hur processen går till med mig: Ni kontaktar mig genom telefon eller Email, ochberätta exakt vad ni är ute efter, tex: (Hej Robin, Jag är ute efter en andra handsöverplans bungalow med 3 sovrum, 1 badrum en stor tak terrass, vid Carrefourområdet runt habaneras, vår budget ligger på 100.000€) Då kommer jag att maila er olika förslag på detni är ute efter på mindre en 24h. Hur processen fortsätter kan vi ta på maileller telefon, Ha en underbar dag,Robin Jakobsson. +34 645 095 419,RobinJakobssn@gmail.com

Posted in Okategoriserade
ANNONS Promotional Image

Vänligen tillåt "cookies/kakor"

På Utlandssvenskar.com använder vi sk kakor/cookies för att ditt besök ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Om du inte vill tillåta lagring av cookies i din dator kan du hindra det genom inställningarna i din webbläsare.