TV-program söker utlandssvensk kille 27-35 år

Hej! Vi på Warner Bros har en idé om att få lära känna svenska killar/män som bor och gör karriär utomlands. Gärna med tankar om att kanske flytta hem inom överskådlig framtid…Den vi söker tror vi är mellan 27 och 35 år och hittills levt mycket för att förverkliga sitt liv, göra karriär osv men som nu börjat att längta hem till sina gamla vänner, familj, kanske skaffa en egen familj i Sverige. Jag berättar gärna mer för den som blir intresserad och tar även gärna emot tips på personer eller nyckelkontakter. MVH Ann-Sofie Andersson, tel 070-606 22 00, ann-sofie.andersson@warnerbros.com

Posted in Okategoriserade
ANNONS Promotional Image

Vänligen tillåt "cookies/kakor"

På Utlandssvenskar.com använder vi sk kakor/cookies för att ditt besök ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Om du inte vill tillåta lagring av cookies i din dator kan du hindra det genom inställningarna i din webbläsare.