Jobb sökes i Schweiz

Hej
Som texten lyder så är jag väldigt intresserad att hitta ett jobb i Schweiz. Har bott i Tyskland i 6 år, men det var över ett decennium sen så tyskan är lite rostig just nu.
Håller just nu på att ta en kandidat i företagsekonomi vid sidan om heltidsjobb och har jobbat främst inom sälj, och tre år som butikschef. Har också 3-4 års erfarenhet av industrijobb, och över att halvår med undervisning av ensamkommande flyktingbarn.
Otroligt tacksam för all sorts hjälp.

Posted in Okategoriserade
ANNONS Promotional Image

Vänligen tillåt "cookies/kakor"

På Utlandssvenskar.com använder vi sk kakor/cookies för att ditt besök ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Om du inte vill tillåta lagring av cookies i din dator kan du hindra det genom inställningarna i din webbläsare.