Flytta

Hej !Jag och min fru har långt gånga planer att flytta ifrån Sverige så fort vi kan klara det ekonomisk och först och främst vart vi ska flytta. Vi har några länder som ligger högt upp på listan men vi tar emott tips om fler länder. Vi har pratat mycket om Kanada nu på sista tiden och då framförallt Vancouver.Portugal är nummer två. Såg att Malaysia hade ett program för att flytta dit , sista tiden så har även Chile eller Brasilien Argentina dykt upp på radarn så nu är det många länder men Kanada är först och vi tar gärna emot råd och tips om hur man går till väga

Posted in Okategoriserade
ANNONS Promotional Image

Vänligen tillåt "cookies/kakor"

På Utlandssvenskar.com använder vi sk kakor/cookies för att ditt besök ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Om du inte vill tillåta lagring av cookies i din dator kan du hindra det genom inställningarna i din webbläsare.