göra företagsbesök i London, 25-27 april 2016

Hej!
Jag är lärare i Företagsekonomi, har fått förmån att arrangera en studieresa till London nu i April med mina ekonomielever.
Jag har en resplan där vi besöker några företag och organisationer, jag vill dock utöka denna med ytterligare ett par företagsbesök, för att eleverna ska få höra lite om hur det är att jobba i London, hur företaget ser på sin omvärld och marknad osv.
Är det någon i detta forum som kanske kan hjälpa mig med ett tips på företag och rentav kontaktperson, jobbar ni själva i en butik eller dylikt där det kanske finns ett egenintresse av att träffa svenska 18-19-åringar som ev. flyttar till London inom närmsta året?
Vet att det är lite kort om tid men tack på förhand!
MvhThord Johansson+46 73 412 1339

Posted in Okategoriserade

Vänligen tillåt "cookies/kakor"

På Utlandssvenskar.com använder vi sk kakor/cookies för att ditt besök ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Om du inte vill tillåta lagring av cookies i din dator kan du hindra det genom inställningarna i din webbläsare.