SvTs Familjer på äventyr letar nya familjer

SvTs Familjer på äventyr söker familjer som är på väg att flytta hem till Sverige igen. Vi ni vara med? Kontakta Josef nedan och hälsa från Patrick på Utlandssvenskar.com.Hej på er! Hoppas att ni har det bra! Jag fick så fin hjälp av er sist
så jag kastar iväg ett mail till. jag söker med ljus och lykta efter en
familj som ska återvända till Sverige efter en lång tid utomlands, någon familj som återvänder ill sommaren som vi kan följa i Familjer på äventyr!
Alla tips mottages varmt!

Allt gott//Josef0739767131
josef.leksell@art89.se

Posted in Okategoriserade
ANNONS Promotional Image

Vänligen tillåt "cookies/kakor"

På Utlandssvenskar.com använder vi sk kakor/cookies för att ditt besök ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Om du inte vill tillåta lagring av cookies i din dator kan du hindra det genom inställningarna i din webbläsare.