Skatta på flytt

Hejsan.
Jag är en utlandssvensk som har bott i Japan i 6 år ochSom har planer på att flytta hem till Sverige tillsammansMed min sambo från Korea. Vi har samlat på oss en hel del saker under åren, särskilt böcker och kläder. Totalt tänker vi nog skicka upp emot 100 kgBagage med Japanska posten.
Min fråga är: Är vi bepliktigade att skatta på kläder/böcker/elekronik vi för medOss? Allting är för privat bruk. Om någon har erfarenhet/tips om hur man ska gå till väga är jag väldigt tacksam för svar.
Med vänliga hälsningarHugo

Posted in Okategoriserade
ANNONS Promotional Image

Vänligen tillåt "cookies/kakor"

På Utlandssvenskar.com använder vi sk kakor/cookies för att ditt besök ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Om du inte vill tillåta lagring av cookies i din dator kan du hindra det genom inställningarna i din webbläsare.