Återvända till Sverige medförande bil

När jag och min hustru flyttade till Spanien 2002 införde vi en bil strax innan köpt i Sverige. Som nyblivna residenta fick vi omgående registrera bilen i Spanien. I mars 2016 har vi tänkt återvända till Sverige i just denna bil, vars svenska originalinstrument finns kvar i bilen. I Spanien fick bilen ombesiktas trots det svenska instrumentet. Det borde väl inte vara nödvändigt nu i Sverige, men vad har jag att iaktta vid passerande av svensk tull och efteråt på min nya hemort Helsingborg?

Posted in Okategoriserade
ANNONS Promotional Image

Vänligen tillåt "cookies/kakor"

På Utlandssvenskar.com använder vi sk kakor/cookies för att ditt besök ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Om du inte vill tillåta lagring av cookies i din dator kan du hindra det genom inställningarna i din webbläsare.