Tips på pålitlig och prisvärd flyttfirma efterlyses, Schweiz-Sverige

Vi planerar att flytta från Schweiz till Sverige (Skåne) krings årsskiftet och undrar om någon annan flyttat från Centraleuropa och kan tipsa om en bra flyttfirma. Schweiz är som bekant vääääldigt dyrt (inte ovanligt att slutpriset hamnar på det dubbla jämfört med resten av Europa), så tips på svenska firmor eller firmor utanför Schweiz är också välkomna.
Tack på förhand!
Anna

Posted in Okategoriserade
ANNONS Promotional Image

Vänligen tillåt "cookies/kakor"

På Utlandssvenskar.com använder vi sk kakor/cookies för att ditt besök ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Om du inte vill tillåta lagring av cookies i din dator kan du hindra det genom inställningarna i din webbläsare.