Söker arbete

Hej!

Jag är en svensk dalkulla på 20 år. Min pojkvän är italienare och efter jul så har vi pratat om att skaffa en lägenhet i den härliga staden Parma, men då är problemet att jag som inte kan flytande italienska och inte har någon högre utbildning, får det svårt att skaffa jobb.
Är det någon med erfarenhet av samma problem sen tidigare som kan ge tips och råd om hur jag ska gå tillväga på bästa sätt? Någon som har kontakter jag kan vända mig mot?
Jag kan förstå italienska på en OK nivå. Att tala italienska själv är dock svårare, men planerar att ta en kurs.

Anställd i butik för tillfället. Har även väldigt mycket erfarenhet inom service på restaurang.

Jag är motiverad och väldigt arbetsvillig av mig, skulle bli väldigt glad om någon kunde hjälpa mig!

Hälsningar Cecilia

Posted in Okategoriserade

Vänligen tillåt "cookies/kakor"

På Utlandssvenskar.com använder vi sk kakor/cookies för att ditt besök ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Om du inte vill tillåta lagring av cookies i din dator kan du hindra det genom inställningarna i din webbläsare.