Barn och arbete och svensk kultur i argentina

Hej!Jag funderar på att ta med min dotter på 4 år och bosätta mig i Argentina under en begränsad tidsperiod from. januari 2015.
Finns det någon som har erfarenhet av att flytta till Argentina som svensk mamma? Vad bör jag tänka på?
Har någon av er där ute tips på förskolor/ nannys som är pålitliga.
Villen typ av arbete kan man lättast hitta?
Jag skulle verkligen bli så glad om det finns någon som jag kan brevväxla med en tid för att lära känna landet och förbereda mig på vad som väntar.
🙂
ha det fint!

Posted in Okategoriserade
ANNONS Promotional Image

Vänligen tillåt "cookies/kakor"

På Utlandssvenskar.com använder vi sk kakor/cookies för att ditt besök ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Om du inte vill tillåta lagring av cookies i din dator kan du hindra det genom inställningarna i din webbläsare.