Hjälp!

Hej! Jag är en tjej på snart 23 år som är trött på att vara i Sverige och sugen på att flytta utomlands. Jag vet bara inte var jag ska börja eller var jag vill flytta. Jag är sugen på Australien, men har hört att det inte är lätt. Är det någon som har tips om hur man går till väga eller om man kan vända sig någonstans för att få hjälp? Ni som har flyttat utomlands, rekommenderar ni att man gör det själv, eller är det bäst att ha någon med sig? Jag har så många frågor men ingen att vända mig till. Tacksam för svar!

Posted in Okategoriserade

Vänligen tillåt "cookies/kakor"

På Utlandssvenskar.com använder vi sk kakor/cookies för att ditt besök ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Om du inte vill tillåta lagring av cookies i din dator kan du hindra det genom inställningarna i din webbläsare.