Hemvändande barnfamilj söker boende att hyra i Stockholm, Linköping eller Jönköping

Hej! Efter 14 år utomlands flyttar jag tillbaka till Sverige med min man och två barn. Vi söker ett omöblerat hus eller lägenhet att hyra i minst ett år (gärna längre) i Stockholmsområdet, Linköping eller Jönköping med start i juli/augusti 2013.

Vi är en skötsam familj med vana att pyssla i trädgård och fixa runt huset.

Önskelista:
Minst 4 ROK
Djurvänligt (vi har två hundar)

Kontakta mig via email: ninarandone@gmail.com

Om någon har rekomendationer för andra sätt att hitta boende uppskattas det också. Tack för hjälpen!

Nina

Posted in Hemvändare

Vänligen tillåt "cookies/kakor"

På Utlandssvenskar.com använder vi sk kakor/cookies för att ditt besök ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Om du inte vill tillåta lagring av cookies i din dator kan du hindra det genom inställningarna i din webbläsare.