Snälla hjälp mig här bort här ifrån.

Hej. Mitt namn är Sanna och är 25 år gammal. Jag har sedan ett halv år tillbaka tagit min kandidat-examen i företagsekonomi inriktning internationella affärer. Nu arbetar jag på en marknadsavdelning i här i Sverige mot den finska och svenska marknad. Jag talar svenska och finska flyttade men känner mig lite osäker på min affärsengelska, men min utbildning har varigt näst intill helt på engelska. Min plan att efter denna utbildning flytta utomlands, men mitt största bekymmer nu är hur ska jag hitta ett jobb utomlands inom mitt utbildnings område, då jag är livrädd att hamna i en fälla då jag blir arbetslös. Som person är jag väldigt glad, öppen och tar verkligen tag i saker. Jag har tidigare bott och arbetat i England ca ett år, men då var jag Au pair. Så snälla hjälp mig med tips om hur och vart ska jag hitta ett jobb inom min utbildning.

Posted in Okategoriserade
ANNONS Promotional Image

Vänligen tillåt "cookies/kakor"

På Utlandssvenskar.com använder vi sk kakor/cookies för att ditt besök ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Om du inte vill tillåta lagring av cookies i din dator kan du hindra det genom inställningarna i din webbläsare.