Flytta till Kenya

Jag bor i Sverige med min 7-åriga son. Just nu håller jag på att göra research för vad som krävs för att jag min son ska kunna leva i Kenya några år. Men det är jättesvårt att veta var jag ska börja någonstans. Så jag tänkte att det finns kanske någon här som har gjort samma sak som jag planerar att göra och kan berätta om hur det var. Frågorna jag funderar främst kring är min sons skolgång och hur det är att leva som svensk ensamstående kvinna i Kenya. Vad ska jag tänka på? Vad är bra? Vad är dåligt? Vänliga hälsningar, Sara

Posted in Okategoriserade
ANNONS Promotional Image

Vänligen tillåt "cookies/kakor"

På Utlandssvenskar.com använder vi sk kakor/cookies för att ditt besök ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Om du inte vill tillåta lagring av cookies i din dator kan du hindra det genom inställningarna i din webbläsare.