Till salu – Villa på strandtomt 20 min fr Stockholm

Välkommen till svenska idyllen Norrö och en helrenoverad villa om drygt 200 m² totalyta med bergvärme samt en alldeles egen brygga i Garnsviken. Öppen planlösning mellan kök, matsal och vardagsrum, 3 sovrum samt två duschrum, det ena med bastu. Eldstad. Här bor man i den bästa av två världar, lantligt men med allt man behöver nära avstånd. Bra kommunikationer, 35 min med snabbuss till Humlegården alt. Kista. Mindre båtar och kanoter trafikerar Garnsviken. Via sluss i Åkers kanal kommer man ut i Trälhavet, här börjar skärgården…Intressant? Kontakta tina@hedqvist.eu alt. se mer här http://jagholm.se/objekt/objekt.aspx?gid=OBJ21408_1188919917

Posted in Okategoriserade

Vänligen tillåt "cookies/kakor"

På Utlandssvenskar.com använder vi sk kakor/cookies för att ditt besök ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Om du inte vill tillåta lagring av cookies i din dator kan du hindra det genom inställningarna i din webbläsare.