Hemvändare

Hej på er,
Jag är en hemvändare citatet känner många till och många tycker alltid något om någon eller något kring ämnet.
I mitt fall är jag efter 10 år utomlands en hemvändare. Upptäckte Sverige en gång till kan man säga. Kom tillbaka som förälder bland annat med allt vad det innebär.
Det måste gå att förbättra situationen för de 20 000 återvändande svenskar som varje år flödar in (tillbaka) i Sverige. Ingen talar om oss, utan alla talar om de övriga 80 000 människorna med andra nationaliteter.
Jag tar inte bort något från någon eller rankar någon högre än någon annan, jag anser bara att man måste börja identifiera oss också.
Kommer börja skriva inlägg om just hemvändare på denna websida för jag och administratörerna tycker ämnet borde intressera er därute.
Låt oss börja diskutera hörrni!
HälsarJonas

Posted in Okategoriserade
ANNONS Promotional Image

Vänligen tillåt "cookies/kakor"

På Utlandssvenskar.com använder vi sk kakor/cookies för att ditt besök ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Om du inte vill tillåta lagring av cookies i din dator kan du hindra det genom inställningarna i din webbläsare.