Lindsborg Kansas, Little Sweden – Helt otroligt

Jag hade aldrig hört talas om Lindsborg Kansas innan en gäst på mitt hotell här i Quito, Ecuador, checkade in och berättade att han hade med sig presenter till den svenske ägaren. Jag fick en kaffekopp med svenska flaggan på, en dalahäst och lite vykort. Han berättade att dem firar julafton precis som i Sverige, använder svenska folkdräkter, har språkskola för dem som vill hålla igång svenskan etc. Helt otroligt tycker jag. Här kan ni se ett litet reportage i två delar, den andra delen hittar ni en länk till längst ner i artikeln.

Posted in Okategoriserade

Vänligen tillåt "cookies/kakor"

På Utlandssvenskar.com använder vi sk kakor/cookies för att ditt besök ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Om du inte vill tillåta lagring av cookies i din dator kan du hindra det genom inställningarna i din webbläsare.