SVENSKKVÄLL PÅ NJ DEVILS

Hejsan!

Svenska Skolan Essex County har satt upp ett unikt och roligt evenemang med thehockeylaget NJ Devils. Vi kommer att vara värdar för SWEDISH NIGHT under deras match den 8 december. Inte nog med det: De har erbjudit oss att ha ett Luciaframträdande under första pausen. Framträdandet är bara sången Nattengår tjunga fjät men inför 1000tals gäster och i TV! Matcherna spelas i Prudential Center i Newark.

Alla svenskar och andra hockey fan är inbjudna att medverka i detta otroliga tillfälle attsprida vår kultur samt att få visa våra barn att deras kultur är uppmärksammad och viktig!

LUCIA:

De som vill vara med i Luciatåget kommer i klädda vanliga kläder och har sitt ombyte i sin väska. Vi sitter alla tillsammans. Precis innan pausen byter manom/dra på sitt lucia linne (på läktaren) , de drar ner ljusen, vi tänder våra batteridrivna tärnljus, ställer oss upp och sjunger.


BILJETTER:

Alla som kommer måste ha biljett MEN vi har fått ett kanonrabatterat pris på bara $42/person om man är med i tåget PLUS att man får ett $10 mat och dryckkort per biljett. Detta är ett perfekt tillfälle att komma och se en hockeymatch på världsnivå till stor rabatt.

Biljetterna säljs som best available seats i de olika sektionerna så köp era biljetter så tidigt som möjligt!

Biljetterna köper du här: www.svenskaskolannj.com
Om du inte vill vara med i Luciatåget så kom med ända. Biljetterna börjar då på $45 och också de med ett $10 mat och dryckkort per biljett.

Vi hoppas att många av er kan komma så att vi kan lysa upp arenan med vårt Luciaframträdande men också med de svenska färgerna.

Om du har frågor eller funderingar bara hör av dej till oss.

Med upprymda hälsningar, Svenska Skolan Essex County


Svenska Skolan Essex County
www.svenskaskolannj.com

Posted in Okategoriserade

Vänligen tillåt "cookies/kakor"

På Utlandssvenskar.com använder vi sk kakor/cookies för att ditt besök ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Om du inte vill tillåta lagring av cookies i din dator kan du hindra det genom inställningarna i din webbläsare.