Söker lägenhet i Zurich eller i närheten

Hej!

Jag och min kille söker lägenhet i Zurich eller i närheten from den 1/9 2011 och framåt, och undrar om det är någon som känner till någon bostadsfirma eller kanske känner till någon ledig lägenhet?
Lägenheten får inte vara för dyr då vi har begränsad inkomst för tillfället. Min kille ska fixa ett arbete där och jag ska plugga på distans ifrån Sverige ett tag så ingen av oss har arbete för tillfället, och vi tänker att det kan vara lättare att vara i på plats för att söka arbete, därför behöver vi någonstans att bo. Lägenheten kan vara i andrahand också.
Vore väldigt tacksam om någon kunde komma med något tips. 🙂

Mvh
Camilla Arnesen

Posted in Okategoriserade
ANNONS Promotional Image

Vänligen tillåt "cookies/kakor"

På Utlandssvenskar.com använder vi sk kakor/cookies för att ditt besök ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Om du inte vill tillåta lagring av cookies i din dator kan du hindra det genom inställningarna i din webbläsare.