Flytt tillbaka till Sverige

Jag, min engelske sambo och min snart 1 årige son funderar på att flytta till Sverige inom en snar framtid. Närheten till min familj lockar och det är svårt som barnfamilj här då vi båda jobbar (jag mån-tors och sambon fre-sön) då det inte finns barnomsorg i samma utsträckning (som dessutom kostar en förmögenhet) och vi har helt enkelt inte råd med det. Dessutom är det dyrt att bo här (speciellt i staden vi bor i) så det är ganska mycket som lockar med Sverige. Jag vet självklart att det är lätt att måla upp en bild hur det kommer att bli och så blir det inte så och besvikelse är ett faktum, därför försöker jag ta reda på som mycket som möjligt innan vi tar beslutet. Jag behöver därför råd, tips och hjälp av andra på vad man ska tänka på. Hur svårt/ lätt är det egentligen att flytta som icke svenskspråkig till Sverige, hur är det med jobb (sanbon är paramedic) och vad bör jag tänka på? Tacksam för hjälp.

Posted in Okategoriserade
ANNONS Promotional Image

Vänligen tillåt "cookies/kakor"

På Utlandssvenskar.com använder vi sk kakor/cookies för att ditt besök ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Om du inte vill tillåta lagring av cookies i din dator kan du hindra det genom inställningarna i din webbläsare.