Sveriges nya unga landslag vann med 4-2

En spark – det var allt Martin Olsson behövde för att göra mål i sin allra första A-landskamp.På måltjuvmanér tåade han in bollen, som annars hade studsat raka vägen in och blivit Pontus Wernblooms första landslagsmål.Och samme Olsson hann inte röra bollen många gånger till innan handet var dags för hans andra mål, 3-1, och matchen var avgjord.Sverige var framför allt i den andra halvleken numret större än.I den första halvleken stod Kim Källström tillsammans med Bajrami och Safari på vänsterkanten för det mesta i anfallsväg. Det var också Safari som slog inlägget till Toivonens ledingsmål.Trots ledning i halvtid var det Bosnien som hade varit det något bättre laget. Men Sverige tog över matchen efter paus.– Det var en helt annan aggressivitet i den andra halvleken, sa Radiosportens expert Richard Henriksson.Även Ola Toivonen gjorde sitt första A-landslagsmål. PSV-anfallaren startade ensam på topp och inledde Sveriges målskytte när han missade bollen med huvudet och i stället axlade den i en båge över Bosniens målvakt.

Posted in Okategoriserade

Vänligen tillåt "cookies/kakor"

På Utlandssvenskar.com använder vi sk kakor/cookies för att ditt besök ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Om du inte vill tillåta lagring av cookies i din dator kan du hindra det genom inställningarna i din webbläsare.