Den svenska ambassadören

Mitt under ett EU möte dök den svenske ambassadören gestaltad av Robert Gustafsson upp. Publiken bestod mest av svenskar som precis som jag skrattade gott precis som jag, jag skrattar så att jag gråter. Men det här med kulturskillnader får mig att tänka till flera gånger, funkar dessa skämt även i andra länder. Jag tror att alla skandinaver och engelskmän nog ser det som underhällande, men en ecuadorian skulle nog inte dra så mycket på munnen utan mer undra Vad är detta??? Vad tror ni? Kommentera gärna. Som ni ser, så kan vi numera även lägga upp filmer på Utlandssvenskar.com 🙂

Posted in Okategoriserade

Vänligen tillåt "cookies/kakor"

På Utlandssvenskar.com använder vi sk kakor/cookies för att ditt besök ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Om du inte vill tillåta lagring av cookies i din dator kan du hindra det genom inställningarna i din webbläsare.