Nu kan du söka bostad i NY direkt i mobiltelefonen

Byggföretag satsar på mobilwebben. Nu ska det bli lättare att hitta drömbostaden på mobilen. Byggföretaget NCC hakar på trenden och lanserar en mobilanpassad hemsida.

– Nu behöver man inte sitta framför en dator för att söka bostad. Det går lika bra att göra på bussen eller när du promenerar genom ett trevligt bostadsområde, säger Erik Wikander marknadschef på NCC i ett pressmeddelande.

NCC:s mobilwebb kommer att innehålla samtliga projekt och bostäder som företaget jobbar med.

– På mobilskärmen syns en skalad version av hemsidan med en del nya funktioner, som till exempel bevakningsfunktion för visningar, säger Erik Wikander, marknadschef på NCC Boende i Sverige i ett pressmeddelande.

Mobilwebben är anpassad till att fungera på alla mobiltelefoner.

Posted in Okategoriserade

Vänligen tillåt "cookies/kakor"

På Utlandssvenskar.com använder vi sk kakor/cookies för att ditt besök ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Om du inte vill tillåta lagring av cookies i din dator kan du hindra det genom inställningarna i din webbläsare.