Sol och sola i Spanien.

Spanjorerna älskar solen och att sola. Svenskar älskar att åka till Spanien for att sola. Jag har bott 4 år i Spanien, men vad upptäcker jag, poco a poco, i mitt liv här? Jo, spanjorerna är galna i att besöka SOLARIUM. Jag blev helt perplex när jag upptäckte detta. Jag kan i och för sig förstå det, om du bor i Galicien, eller i andra norra/kalla/regniga delar av Spanien (har nämligen själv bott i en byhåla i Galicien vid havet, och vintrarna är kalla o karga), men om du bor i Valencia, där jag bor nu, hur kan det komma sig att du har playan mitt i staden, sommarvärme från april till oktober, men ändå väljer att sola på solariet, som dessutom kostar en massa pengar, playan är ju gratis??!! :)Försökte få ut information ur en spanjorska som gick till solarium, men solariet var tydligen hennes brors affärsverksamhet, så jag antar att det är både bekvämare och gratis för henne att besöka solariet. Kanske sand är obekvämt att få in mellan tårna? 🙂 Lovar att återkomma med mer information när jag har förstått varför det finns så många solarium i landet med mycket soltimmar.

Posted in Okategoriserade

Vänligen tillåt "cookies/kakor"

På Utlandssvenskar.com använder vi sk kakor/cookies för att ditt besök ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Om du inte vill tillåta lagring av cookies i din dator kan du hindra det genom inställningarna i din webbläsare.