Kanada, Québec

Hej alla svenskar i Kanada,

Laction de Grâce intraffade forra helgen och nu i borjan av November manad infaller Halloween. I veckan har jag promenerat runt lite i Montréal och sett alla fina tradgardar med Halloween dekorationer. Jag gick forbi en otack liten demonstration av Halloween och ska ta ett foto pa den sa ni kan se. Hosten har med andra ord kommit till Québec och det borjar bli kyligare. Nar det galler arbetstillstand for internationella studenter sa har det gatt snabbt fram, det ar nu mera enkelt och lattare att fa ett arbetstillstand som galler under den tiden som man studerar har, sa jag avaktar nu pa att fa mitt arbetstillstand. Under de 2 ar som jag bott har i Québec och inte har haft mojligheten att arbeta vid sidan om mina studier sa har det varit lite tungt och svart, men nu nar det gar att fa ett arbetstillstand sa kanner man att man ar en person som gor en del av provincen Québec och av Kanada. Om det ar nagon som kanner att den vill ha lite information ang. studier i Québec, sa kan jag ge ytterligare information.

Posted in Okategoriserade

Vänligen tillåt "cookies/kakor"

På Utlandssvenskar.com använder vi sk kakor/cookies för att ditt besök ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Om du inte vill tillåta lagring av cookies i din dator kan du hindra det genom inställningarna i din webbläsare.